Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken su içmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına yorulur.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada orucu unutup su içmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments