Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken unutup su içmek

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken su içmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments