Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken ayran içmek

Rüyada oruçlu iken ayran içmek

Rüyada oruçlu iken ayran içmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oruç iken çay içmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken bira içmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken çay içmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken su içmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek yüzünün kızaracağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments