Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken su içmek

Rüyada oruçlu iken su içmek

Rüyada oruçlu iken su içmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken su içmek gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Rüyada oruçlu iken su içmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayatının zorlaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek gelirinin de artmayacağına, alim ve bilge insan olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada oruç iken çay içmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sıkılacağı bir haber almaya, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken çay içmek kazalara ve belalara yakın duracağına, kazancının artacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken içki içmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments