Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken süt içmek

Rüyada oruçlu iken süt içmek

Rüyada oruçlu iken süt içmek elinin bollaşacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken süt içmek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada oruçlu iken süt içmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken su içmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada oruç iken çay içmek afiyette ve keyifte olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken çay içmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments