Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda altın görmek

Rüyada avucunda altın görmek

Rüyada avucunda altın görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada avucunda altın gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Rüyada bir avuç altın almak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına inanılır.

Rüyada avuçta altın görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Rüyada bir avuç altın bulmak alım gücünün zayıflamayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucunda altın görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada avuçla altın görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments