Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç altın bulmak

Rüyada bir avuç altın bulmak

Rüyada bir avuç altın bulmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet eder.

Rüyada bir avuç altın bulmak gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Rüyada bir avuç altın bulmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucuna altın koymak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada avuç dolusu altın görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç altın almak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kişinin gönlünü alacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir avuç altın görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç avuç altın görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments