Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç altın almak

Rüyada bir avuç altın almak

Rüyada bir avuç altın almak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç altın almak gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç altın bulmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Rüyada avucuna altın koymak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada avucunda altın görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucuna altın almak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu altın görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments