Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçta altın görmek

Rüyada avuçta altın görmek

Rüyada avuçta altın görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, ruhen güzelleşeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Rüyada avuçta altın gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç dolusu altın görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın görmek fesada bulaşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada avuçta altın görmek alim ve bilge insan olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada avucunda altın görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucuna altın koymak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments