Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç avuç altın toplamak

Rüyada avuç avuç altın toplamak

Rüyada avuç avuç altın toplamak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet eder.

Rüyada bir avuç altın almak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu altın görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada avuçta altın görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş yeri sahibi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç altın bulmak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, tecrübelerini aktaracağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments