Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç çeyrek altın gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek para yatıracağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, önemli bir lider haline geleceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın satmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments