Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batağa batmak

Rüyada batağa batmak

Rüyada batağa batmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarıları ile tanınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Rüyada batağa batmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Rüyada batağa batmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine inanılır.

Rüyada batak su görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Rüyada batak çam görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada batak oynamak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkılacağı bir haber almaya, daha yüksek bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada çamur batağı görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada batağa saplanmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde batmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle çamura batmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments