Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucuna altın almak

Rüyada avucuna altın almak

Rüyada avucuna altın almak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada avucuna altın almak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada bir avuç altın bulmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada avuçta altın görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işarettir.

Rüyada avuçla altın görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir avuç altın almak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç altın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek konuşmaz olacağına, huzurlu, mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucuna altın almak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, borçların gittikçe artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments