Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç altın görmek

Rüyada bir avuç altın görmek

Rüyada bir avuç altın görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bol hayır duası alınacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kazancın yetmez olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada bir avuç altın gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada avucunda altın görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada avuçla altın görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç altın almak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işarettir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine inanılır.

Rüyada avuç dolusu altın görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir avuç altın görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments