Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtü örtünmek

Rüyada beyaz örtü örtünmek

Rüyada beyaz örtü örtünmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hastalıklarının azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz örtü örtünmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada beyaz örtü örtünmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işinin başından ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada kapanmak örtünmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, rakiplerin alt edileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının örtündüğünü görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek daha rahat bir nefes alacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments