Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçla su içmek

Rüyada avuçla su içmek

Rüyada avuçla su içmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalettir.

Rüyada avuçla su içmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada birinin avucundan su içmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada avucundan su içmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, doyasıya hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada avuçtan su içmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su içmek hacetinizin giderilmesine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada avucundan su içirmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments