Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde su içmek

Rüyada avuç içinde su içmek

Rüyada avuç içinde su içmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su içmek gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada avuç içinde su içmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, borçlarının ödeneceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin avucundan su içmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucundan su içmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuçtan su içmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada avuç içinde su görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada tas içinde su içmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments