Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin avucundan su içmek

Rüyada birinin avucundan su içmek

Rüyada birinin avucundan su içmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin avucundan su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada avuçtan su içmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucundan su içmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin avucundan su içmek borçlarının ödeneceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde su içmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek maddi çıkmazların biteceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına işaret eder.

Rüyada avuçla su içirmek küslerin ve dargınların barışacağına, beklenen mirasın alınacağına, başına uğursuzluklar geleceğine inanılır.

Rüyada avucunda su görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments