Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucundan su içirmek

Rüyada avucundan su içirmek

Rüyada avucundan su içirmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada avucundan su içirmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada avucundan su içirmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada avuçla su içirmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada avuç içi kaşımak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hayır dualarına nail olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada avuç içi yara görmek keyfinin kaçacağına, kem gözlere gelineceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada sol avuç içi görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi öpmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada avuç içi yarası görmek ardından bu kişiye açılacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments