Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucundan su içmek

Rüyada avucundan su içmek

Rüyada avucundan su içmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucundan su içmek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada avucundan su içmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin avucundan su içmek fakirlik yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde su içmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuçtan su içmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Rüyada avucunda su görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada avuçla su içirmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments