Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinin su topladığını görmek

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinin su topladığını gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulur.

Rüyada avucundan su içirmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde su görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucundan su içmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde su içmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, onun zamanını çalacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada avuçtan su içmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada avuçla su içmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağlayacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments