Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçtan su içmek

Rüyada avuçtan su içmek

Rüyada avuçtan su içmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kötü durumlara düşeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, doğru haber almaya, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuçtan su içmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada avucundan su içmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada birinin avucundan su içmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde su içmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Rüyada avuçla su içmek kimseden korkmayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuçtan su içmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada avucunda su görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments