Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanlık arazi görmek

Rüyada ormanlık arazi görmek

Rüyada ormanlık arazi görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, dertlerin başlayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, ana baba sözü dinlemeye, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ormanlık arazi gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Rüyada ormanlık arazi görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, maddi gücünün azalacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine inanılır.

Rüyada kurak arazi görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir arazide koşmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada boş arazi görmek zenginliğe sahip olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada düz arazi görmek yönetici olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arazide yatmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazide namaz kılmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kısmetlerinin artacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada çorak arazi görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments