Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazide yatmak

Rüyada arazide yatmak

Rüyada arazide yatmak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arazide yatmak gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken şeyleri daha fazla görmezden gelemeyebilirsiniz.

Rüyada arazide yatmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada boş bir arazi görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arazide dolaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük arazi görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada engebeli arazi görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorak arazi görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalettir.

Rüyada arazi görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, esenleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments