Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurak arazi görmek

Rüyada kurak arazi görmek

Rüyada kurak arazi görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, büyük bir sorun oluşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada kurak arazi gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada kurak arazi görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuraklık görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işarettir.

Rüyada kurak toprak görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hasta olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulur.

Rüyada kurak tarla görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arazide dolaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada taşlı arazi görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sulak arazi görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına inanılır.

Rüyada arazi tapusu almak doğru kararların alınacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments