Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir arazide koşmak

Rüyada boş bir arazide koşmak

Rüyada boş bir arazide koşmak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş bir arazide koşmak gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada boş bir arazide koşmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş arazide oturmak evliyse çocuk sahibi olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş arazide yürümek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Rüyada boş arazide namaz kılmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş yeşil arazi görmek çıkış yolları bulacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek kazancının eksilmeyeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş bir arazi görmek hastalıklarının azalacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments