Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda timsah görmek

Rüyada ormanda timsah görmek

Rüyada ormanda timsah görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada ormanda timsah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Rüyada ormanda timsah görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yavru timsah görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük timsahlar görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Rüyada timsahtan korkmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada timsah olmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ısırması görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada timsah kavga etmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahla dost olmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments