Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ısırması görmek

Rüyada timsah ısırması görmek

Rüyada timsah ısırması görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada timsah ısırması gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada timsah ısırması görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, rahat yüzü göreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada timsah yemek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, depresyona gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahlar görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahla yüzmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahla yılan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, meşakkate düşeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Rüyada çamurda timsah görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok sevileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahlardan kaçmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kıtlığın meydana geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments