Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahla dost olmak

Rüyada timsahla dost olmak

Rüyada timsahla dost olmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, günah ve suç işleyeceğine, kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada timsahla dost olmak gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada timsahla dost olmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek ticaretinin de hızlanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski dostlarını görmek gelirinin azalacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla dost olmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski dostunu görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş dost görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostunla küsmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dostu görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments