Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahtan korkmak

Rüyada timsahtan korkmak

Rüyada timsahtan korkmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, güveninin artacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yanlış işler yapacağına işarettir.

Rüyada timsahtan korkmak gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada timsahtan korkmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil ve timsah görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada evde timsah beslemek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işarettir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada timsahı yüzerken görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada timsah sahibi olmak tartışma yaşayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi timsah görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada timsahla dövüşmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments