Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük timsahlar görmek

Rüyada küçük timsahlar görmek

Rüyada küçük timsahlar görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada küçük timsahlar gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada küçük timsah görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük timsahlar görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah timsah görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, şen kahkahalar atacağına inanılır.

Rüyada timsahın doğurduğunu görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada timsah eti yemek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada timsah eti görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ufak timsah görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, borçlarının çoğalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsaha yemek vermek rızık elde edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments