Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah olmak

Rüyada timsah olmak

Rüyada timsah olmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada timsah olmak gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada timsah yakalamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah dişi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde timsah görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada timsah ve aslan görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine alamet eder.

Rüyada çok timsah görmek ters giden durumların düzeltileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada timsah kafası görmek bazı kayıplar olabileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada uçan timsah görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments