Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucuna yazı yazmak

Rüyada avucuna yazı yazmak

Rüyada avucuna yazı yazmak dinç kalacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada avucuna yazı yazmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada avuca yazı yazmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulur.

Rüyada avuç içine yazı yazmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, başarılarını ispat edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Rüyada avucuna yazı yazmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde yazı görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işlerinin azalacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işarettir.

Rüyada avucunda yazı görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kitaba yazı yazmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayırlı haberler duyacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada suyun üstüne yazı yazmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments