Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda duman görmek

Rüyada ormanda duman görmek

Rüyada ormanda duman görmek maddi olanaklarının artacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, elinin sıkışacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada ormanda duman gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada ormanda duman görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bereketli yağmurlara, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada duman çekmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulur.

Rüyada beyaz duman görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada is duman görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde duman görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına tabir olunur.

Rüyada soba ve duman görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dumanı görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments