Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman çekmek

Rüyada duman çekmek

Rüyada duman çekmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işsizseniz işe gireceğinize, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, moralinin yerine geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duman çekmek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada duman çekmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi dumanlı görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, dualarının kabul olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bacadan duman görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada evinde duman görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dumanda kalmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yangın duman görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara dumanlar görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işarettir.

Rüyada mezarda duman görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments