Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanı görmek

Rüyada dumanı görmek

Rüyada dumanı görmek talihin yüzlerine güleceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, işlerinden feragat edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet eder.

Rüyada dumanı gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Rüyada duman kokusu almak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada uzaktan duman görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada dumansız alev görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada baca dumanı görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı duman görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments