Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz duman görmek

Rüyada beyaz duman görmek

Rüyada beyaz duman görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz duman gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz duman görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, gitmediği yerlere gideceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada dumansız ateş yakmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, üzüntülü haberler alacağına işarettir.

Rüyada dağda duman görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan duman görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada sobada duman görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada duman çıkmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments