Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba ve duman görmek

Rüyada soba ve duman görmek

Rüyada soba ve duman görmek ferahlık veren sözler duymaya, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba ve duman gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Rüyada soba dumanı görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, para sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soba ve duman görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, stresten uzaklaşılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada sobada duman görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada sigara dumanı üflemek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada dumanda boğulmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments