Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada is duman görmek

Rüyada is duman görmek

Rüyada is duman görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Rüyada is duman gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Rüyada is duman görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine inanılır.

Rüyada duman isi görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada odada duman görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yolculuğa çıkmaya delalet eder.

Rüyada evde duman görmek kendini çok iyi hissedeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada evin içini dumanlı görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Rüyada renkli duman görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına yorulur.

Rüyada siyah duman görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments