Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, tazeleneceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kazanç ve kar getireceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara dumanı üflemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıkmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzında sigara görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada ağzında sigara görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından birsey çıkarmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kazancının artacağına,, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Rüyada ağzından poşet çıkarmak başarıya giden yollarının açılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments