Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda dolaşmak

Rüyada ormanda dolaşmak

Rüyada ormanda dolaşmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ormanda dolaşmak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ormanda dolaşmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, düşmanına galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık dolaşmak aradığı çareleri bulacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece sokakta dolaşmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi dolaşmak verdiği emeklerin heba olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada gece dolaşmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla dolaşmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada atletle dolaşmak daha kararlı bir kişi olunacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments