Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi dolaşmak

Rüyada kabeyi dolaşmak

Rüyada kabeyi dolaşmak zor zamanların böylece geride kalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada kabeyi dolaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Rüyada kabeyi dolaşmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada kabede dolaşmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş bir evde dolaşmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekneyle dolaşmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kafasının karışacağına delalettir.

Rüyada pazar yerinde dolaşmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havluyla dolaşmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada odalarda dolaşmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments