Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atletle dolaşmak

Rüyada atletle dolaşmak

Rüyada atletle dolaşmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atletle dolaşmak gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Rüyada atletle dolaşmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada delik atlet görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işaret eder.

Rüyada atletle gezmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Rüyada ölüye atlet vermek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine atlet vermek başarının düşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulur.

Rüyada kadın atleti görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, işlerin sürekli artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada eski atlet görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments