Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla dolaşmak

Rüyada atla dolaşmak

Rüyada atla dolaşmak yapacağı o işi onaylamayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Rüyada atla dolaşmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada atla dolaşmak imkânlarının azalacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip dolaşmak helal rızık elde edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada tarlada dolaşmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev dolaşmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında dolaşmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta dolaşmak istediği herşeye sahip olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ününün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla dolaşmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada bir evde dolaşmak rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments