Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde su görmek

Rüyada avuç içinde su görmek

Rüyada avuç içinde su görmek kendisine olan güvenin artacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni mallara sahip olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde su gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada avuç içinde su içmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde solucan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kurt görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada avucun içinde kan görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde kan görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde ben görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments