Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü battaniye görmek

Rüyada örgü battaniye görmek

Rüyada örgü battaniye görmek dertlerinden kurtulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada örgü battaniye gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada örgü battaniye görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada yatak battaniye görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada siyah battaniye görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Rüyada temiz battaniye görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Rüyada üzerine battaniye örtmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yorgan battaniye görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments