Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tas içinde su içmek

Rüyada tas içinde su içmek

Rüyada tas içinde su içmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, borçlarından kurtulacağına, kazancın gittikçe azalacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tas içinde su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada tas içinde su içmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tasta su içmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada tasla su içmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tas su içmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tastan su içmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır tastan su içmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tasın içinde su görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, darlığa düşeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments