Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orduya gitmek

Rüyada orduya gitmek

Rüyada orduya gitmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hastalıklarının azalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına inanılır.

Rüyada orduya gitmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada orduya gitmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada bir ordu asker görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orduya katılmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kötü düşmana, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşman ordusu görmek işlerinin bozulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hedeflere ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ordudan kaçmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başarılarının tadına varacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu kurmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada osmanlı ordusu görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments