Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orduya katılmak

Rüyada orduya katılmak

Rüyada orduya katılmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Rüyada orduya katılmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada orduya katılmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada orduyla savaşmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil ordusu görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada polis ordusu görmek yeni bir adım atılacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlı ordu görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, dolandırılacağına, rahat bir hayata sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada asker ordusu görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ordu asker görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı ordu görmek hayatının afiyette geçeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments