Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman ordusu görmek

Rüyada düşman ordusu görmek

Rüyada düşman ordusu görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulur.

Rüyada düşman ordusu gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Rüyada düşman ordusu görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada orduyla savaşmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Rüyada askeri ordu görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada ordu asker görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlı ordu görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada ordu komutanı olmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Rüyada silahlı ordu görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada osmanlı ordusunu görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments